Modern étkező fekete elemekkel

Modern étkező fekete elemekkel és enyhe klasszikus beütéssel. Fekete üveges tálalószekrény, fa étkezőasztal, vintage tapéta és fekete szegélyléc.

Kérem ezt a moodboardot
letöltheted a képen szereplő összes termék bevásárlólistáját

3 500 Ft

Egyedi moodboardot kérek
egyéni preferenciák figyelembe vételével egyedi koncepciótervet készítünk

28 000 Ft

Interior coachingot kérek
az egyedi kocepcióterven felül alaprajzi elrendezést készítünk a tered pontos méreteire szabva

52 000 Ft

3D látványtervet szeretnék
az alaprajzi tervezésen felül elkészítjük a tered 3D fotorealisztikus látványtervét is

78 000 Ft

A modern étkező fekete elemekkel, enyhe klasszikus beütéssel megteremti az elegancia és a letisztultság tökéletes egyensúlyát. A fekete szín a modern design egyik alappillére, amely erőteljes kontrasztot és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít az étkező térben. Az enyhe klasszikus stílus pedig a részletek finom kidolgozásával és a hagyományos vonalakkal egészíti ki a modern megjelenést.

A fekete üveges tálalószekrény és étkezőszékek azonnal drámai hatást keltenek a teremben. A minimalista, tiszta vonalvezetés és a fényes fekete felületek összhangban vannak a modern design esztétikájával. Ezek az elemek kiemelik az étkező teret, és magabiztos, elegáns hangulatot teremtenek. A tömör fa étkezőasztal pedig természetes melegséget és kellemes otthonosságot ad a térnek.

A fekete elemek mellett a faanyag és a bézs színek kombinációja egyensúlyt teremt a modern és a klasszikus elemek között, így a térben otthonosabb és meghitt hangulat alakulhat ki.

Az étkező területénél fontos a megfelelő világítás kiválasztása is. Egy csillár vagy egy függőlámpa fekete fém vázzal és bézs textil lámpaburával tökéletesen passzol a modern és enyhe klasszikus stílushoz. Az ilyen világítótestek elegánsan függenek az asztal felett, és további vizuális érdeklődést generálnak az étkező iránt.

A modern étkező a vintage fa és madár mintás főként bézs és szürke színű vinyl tapétával és fekete szegélyléccel kapja meg a klasszikus stílusra jellemző letisztultságot és eleganciát. Ez a kombináció egyedülálló légkört teremt.