Előszoba

Az előszoba vagy előtér az otthonunkban a legelső helyiség, ahova belépünk, ahol vendégeket fogadunk és ez az a tér, ahol első benyomásokat kialakítjuk, amikor megérkezünk valahova. Kényelemes? Van elég hely két embernek levenni a kabátot? Van helye a kabátok és cipők esztétikus elhelyezésére? Sötét vagy világos a tér? Az előszoba tervezése lehetővé teszi a funkcionalitást és az esztétikát, és ideális helyet teremt az otthonba való bejutásra és a mindennapi rutinra való felkészülésre is. Innen lépünk ki utoljára otthonunkból és ide érkezünk meg először. Ez a helyiség a design és színkép tekintetében is az egyik legfontosabb tere otthonunknak. Annyi szempontnak kell megfelelnie ennek a térnek, mégis sok esetben ez az utolsó, amire tervezéskor gondolunk. Megfelelő odafigyeléssel és elrendezési tervezéssel az előszoba funkcionális és meghitt hellyé válik, amely segít rendezetten tartani az otthont és mégis egy kényelmes és meghitt hellyé válik a vendégek fogadására. 

Az előszoba tervezésekor fontos szempont a tárolás és az elrendezés. Megfelelő méretű szekrények, polcok és fogasok biztosítják a tárolóhelyet a ruházat, cipők és kiegészítők számára. Az előszoba berendezése mindezek mellett pedig tükrözi otthonunk stílusát és ízlését, legyen az modern, klasszikus, vagy akár egyedi és kreatív megoldásokat tartalmazó eklektikus, vagy transitional.

A megfelelő világítás nagyban hozzájárul az előszoba hangulatához, amennyiben van lehetőség a természetes fény beengedésére, úgy ezzel kezdjünk, utána fontos szerepet kell adni a világítótesteknek, mennyezeti vagy fali fényforrásokat is választhatunk. A megfelelő megvilágítás lehetővé teszi, hogy az előszoba barátságos, meghitt légkört sugározzon, és biztosítsa a kényelmes és biztonságos bejutást és távozást.

Előszoba bézs és fekete színben

Letisztult és stílusos előszoba fekete fém bútorral, bézs falakkal, szürke vintage szőnyeggel és szálcsiszolt antik lámpateszekkel.