Szolgáltatások

Azonnal letölthető moodboard

A moodboardok (vagy más néven hangulatképek) vizuális útmutatók, amelyek segítségével megtervezhetjük és kialakíthatjuk álmaink otthonát. A moodboardok alapvetően az egyes terek színpalettáját, anyag- és bútorválasztását, valamint a különböző helyiségek hangulatát és stílusát tartalmazzák. Azonnali segítséget nyújtanak a megfelelő színkép létrehozásában, és inspirációt adnak az egyedi és személyre szabott lakberendezési projektekhez. Az előre megtervezett koncepciótervek lehetővé teszik számunkra, hogy vizuálisan megértsük és átéljük a tervezett terek hangulatát, még bőven azelőtt , hogy hozzákezdenénk a valóságban történő megvalósításhoz. Ezáltal a koncepciótervek egy fontos eszközzé válnak a tervezési folyamatban, segítve az otthonok átalakítását a legjobb eredmény elérése érdekében. A moodboardokhoz megvásárolható az egyes terveken szereplő összes terméket tartalmazó bevásárló lista (más néven konszignációs lista), megjelölve a termékek lelőhelyét, vagyis a boltot, webshopot, így akár azonnal megvásárolható a moodboardon szereplő design.

 

Egyedi moodboard

Az egyedi moodboard készítése izgalmas és kreatív módja annak, hogy vizuálisan megjelenítsük egy design elképzelést. A moodboard összegyűjti és összekapcsolja a színek, textúrák, minták, képek és más inspirációs elemeket, hogy egy összhangban lévő, esztétikus képet alkothassunk. Weboldalunkon számtalan előre elkészített koncepciótervet találhatsz, azonban előfordulhat az is, hogy mégis szükségét érzed kisebb, vagy nagyobb változtatásnak egy-egy kész koncepciótervben, hogy még egyedibb és rád sokkal jobban jellemző elemekkel dobjuk fel a teredet. 

Az egyedi moodboard készítése lehetővé teszi számodra, hogy személyre szabott atmoszférát teremtsünk együtt, és szakértői segítséget kapsz, hogy könnyen kapcsolatot teremthess a tervezési ötletek között.

 

Interior coaching

Az interior coaching szolgáltatásunkban az egyedi moodboard tervezésen felül alaprajzi elrendezést készítünk a tered pontos méreteire szabva. Célunk, hogy segítsünk álmaid otthonának tervezésében és kialakításában. Az interior coaching keretén belül nemcsak egyedi koncepciótervet és moodboardot készítünk, hanem továbbmegyünk, és az alaprajzi elrendezést is pontosan a kérdéses helyiség előre megadott méreteire szabva dolgozzuk ki. Ezáltal teljes mértékben kihasználhatod az adott teret, az általunk megtervezett koncepcióterv szerint. Az alaprajzi elrendezés segít egy funkcionálisan jól működő tér kialakításában, figyelembe véve az egyedi igényeidet és stíluspreferenciáidat. Vonzó és ergonomikus otthoni környezetet teremtünk, amely tökéletesen megfelel a személyiségednek és életstílusodnak. Hagyd, hogy álmaid otthona valóra váljon a moodboard.hu interior coaching szolgáltatás segítségével!

 

3D látványterv készítése

Ez a legösszetettebb szolgáltatásunk, melyben mindent egybegyúrtunk, hogy all-in megkapd a legjobb szolgáltatást a lehető legrövidebb idő alatt. Az egyedi moodboard és koncepcióterveken kívül, interior coaching szolgáltatással kombinálva megkapod a legvizuálisabb lakberendezési szolgáltatást a moodboard.hu-nak köszönhetően, fotórealisztikus 3D látványtervek formájában könnyedén megtudhatod, hogy nézne ki otthonod az általunk megtervezett designban. Álmodj nagyot, és engedd, hogy az elképzeléseidből szakértői segítséggel valóság váljon és lenyűgöző 3D látványtervek formájában megtapasztald, hogy nézne ki a koncepció a valóságban.

Először is, elkészítünk egy egyedi moodboard-ot, amelyben összegyűjtjük és vizuálisan megjelenítjük a koncepció egyes elemeit, úgy mint színpaletta, anyagok, minták, bútorok és egyéb lakáskiegészítők. Ez segít megérteni  a stílus- és színpreferenciáidat, valamint tökéletesen érzékelteti a kívánt hangulatot az otthonodban.

A következő lépésben, az interior coachingban személyre szabott lakberendezési szolgáltatást kapsz, a közösen megtervezetett moodboard alapján elrendezési terven láthatóvá válik a legoptimálisabb térszervezés. 

Miután a koncepciót kidolgoztuk, az utolsó fázisban lehetőséged van arra, hogy mindezeket egy élethű 3D látványterven keresztül megtapasztald a valóságban. Ez a térbeli vizualizáció segít megérteni és átélni a közösen elképzelt és megtervezett belső tér valósághű képét. Beleláthatsz otthonod egyes helyiségeibe, a képeken keresztül átérezheted annak hangulatát. 

Ne csak tervezgesd, hanem tapasztald meg, hogy hogyan válhat valósággá az elképzelésed. Fedezd fel ezt az all-in szolgáltatást, hogy álmaid otthona valóra váljon.